Boka er företagsaktivitet hos oss

Vår närhet till Västerås samt möjlighet att erbjuda olika aktiviteter som passar alla typer av grupper gör oss till ett bra alternativ när ni vill ordna en företagsaktivitet.

Vi har Paintball med 3 olika paintballbanor och 40 markörer (vapen). Vi har ca 80 masker och overaller så är gruppen större än 40 personer så kan man turas om med markörerna (Vapnen).

Grundpris 250kr per person. Då ingår all utrustning samt 200 skott. Extraskott kostar 800kr för 2000 skott. Speltid är ca 2 timmar men kan anpassas, bland annat pga hur mycket extraskott man vill köpa. Minimum 8 betalande.

Mellanpaketet 395kr pp 500 skott var ingår

Stora paketet 550kr per person 1000 skott var ingår samt 3 timmars speltid.

Vår mest fysiska aktivitet som är ett utmärkt alternativ för friskvård då både muskler och kondition tränas ordentligt. Grunden är att man spelar fotbollsmatch mot varandra med en uppblåsbar boll runt sig. Räkna med många tacklingar och mycket skratt. Då och då lägger vi in tacklingstävlingar eller ”last man standing” allt efter ert önskemål.

Pris 350kr pp Minimum 8 betalande

Vi har tagit fram en klassisk 5-kamp där målet att alla ska kunna delta med samt såklart  ha roligt. Det går bra att tävla individuellt men görs med fördel i lag. I flera av grenarna tävlar man 4 st i taget och det gäller att skjuta/pricka olika saker snabbast. Lagom är 8 personer eller fler per station så vi kan ha 40-60 personer igång samtidigt.

  • Grenar
  • Pilbåge
  • Blåsrör
  • Slangbella
  • Prickskytte med paintballgevär
  • Frisbeekastning (Poängkastning mot vägg).

Tid ca 1,5 timme

Pris 295kr pp Minimum 8 betalande.

Det går bra att kombinera flera aktiviteter under ert besök hos oss.

Om samma person utövar 2 av våra aktiviteter Painntball (Mellanpaketet) Bumperball eller 5-kamp utgår en rabatt på 100kr.

Om ni bokar alla 3 grejerna kostar det 890kr per person. Tidsåtgång med paus för grillning är ca 6 timmar.

Det går bra att pausa för lunch på annat ställ eller så kan vi beställa ut mat till banan. Det går även att göra dagen kortare om det önskemålet finns.

I samband med besöket hos oss får ni nyttja vår grill samt låna vår fikaplats eller altan med tak.

Vi har även möjlighet att ordna catering som ni äter i en lokal på samma område. Kontakta oss för info och offert. Minimum 20 personer.